Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht (Anoniem invullen is toegestaan).
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
7 berichten.
Vrouw 65+ Vrouw 65+
Ik voel mij net een kuiken dat uit zijn eierschaal kruipt. Dankzij onze mail-wisseling kom ik erachter dat ik mij te vaak in een hoek laat drukken doordat de ander het beter weet. En wat heet beter! Ik merk dat ik thuis meer tegengas geef, wat voor mijn man ongetwijfeld vreemd en misschien zelfs lastig overkomt. En het zijn vaak maar kleine dingen. Het fijne is dat het niet in een ruzie uitmondt, maar het bespreekbaar is. Het tot tien tellen is wel een hele goede manier om het rustig te zeggen. Voor mij blijft dat een kluif, maar ik begin nog maar net. Ik merk ook dat wanneer ik de dingen "gewoon" doe die ik voorheen als eng heb ervaren ik niet alleen trots op mijzelf ben, maar dat het enge ook wegvalt. Erna, ik wil je ontzettend bedanken voor je opbeurende mails, waardoor ik de zoektocht naar de sterke kanten in mij ben begonnen. Het heeft mij ook geleerd hoe ik met mijn zwakheden om moet gaan. Ongelooflijk wat er in zo'n korte tijd bewerkstelligd is. Ik hoop dat je heel veel mensen op deze manier kunt helpen. Ik zal je missen, maar ben er achter gekomen dat schrijven een geweldige manier is om je gedachten te rangschikken. Je bent een topvrouw!
Anoniem - vrouw Anoniem - vrouw
Lieve Erna, Wat fantastisch dat ik dit met jou mocht doen, dit had ik nodig! Ik zat zo vast en dit zal mij helpen om, al is het met kleine stapjes, hieruit te komen. Ik zie ook alles weer zonniger en positiever in. Wat voelde ik mij rot! Ik heb nog een weg te gaan, maar met met de leidraad die ik door jou heb kunnen schrijven heb ik een houvast waar ik op terug kan vallen, zodat ik weer weet wat te doen. Respect had ik al voor je maar nu nog meer want ben jij goed in hetgeen je doet!
Annoniem Annoniem
Ik vind het al wel heel prettig dat ik mijn verhaal eens kwijt kan (ook al ken ik je niet). Zoals je weet is het delen al winst, dat voel ik echt wel zo. Ik ga nog verder met het buigen van mijn belemmering, zodat ik me hoe dan ook, iets beter in mijn vel voel zitten.
Mieke Mieke
Heel hartelijk dank voor al je hulp tot nu toe. Ik heb het inderdaad allemaal mooi kunnen opschrijven en begrijpelijk kunnen maken voor mezelf en hopelijk ook voor degenen die ik dit als document ga laten lezen. Zoals ik alles heb opgeschreven voelt goed en eigenlijk staan die dingen ook al in mijn mail. Dus, nogmaals heel hartelijk dank, ik zal je aanbevelen bij anderen, want dit is een prima methode om tot inzicht te komen!
Anouk Anouk
Door een workshop te volgen op een beurs kwam ik in contact met Erna. Vervolgens heb ik een schrijf-coaching traject bij haar gevolgd. Dit wordt Mindful Analysis genoemd. Hierbij heeft ze me vrijgelaten in de onderwerpen. Vervolgens door middel van vragen mij tot inzichten gebracht die uiteindelijk omgezet werden in acties. En dit allemaal binnen een week én in mijn tempo, op de door mij gekozen tijdstippen én in alle rust vanachter mijn bureau thuis. Daarom stuur ik nu dit bericht. Om anderen te laten weten dat deze manier van coaching erg fijn werkt. Dat het voelt alsof Erna een week lang met je mee loopt in je hoofd en dat je er heel concrete vervolgstappen mee kan maken. Ik beveel Erna van harte aan!
Anoniem -man- Anoniem -man-
Dankjewel voor alles! Ik voel me nu weer een stuk beter en alles is gewoon wat duidelijker. Ook waar het misgaat en wat ik eraan kan doen.
Anoniem Anoniem
Ik heb hier veel aan gehad, het was sowieso een overwinning op mezelf om me zo kwetsbaar op te stellen. Ik ga je zeker en vast aanbevelen. Ik vond het iig een fijne manier om zaken aan de pakken en minder confronterend dan wanneer je face- to-face met iemand over dit soort zaken moet praten.