Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht (Anoniem invullen is toegestaan).
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
5 berichten.
Annoniem Annoniem
Ik vind het al wel heel prettig dat ik mijn verhaal eens kwijt kan (ook al ken ik je niet). Zoals je weet is het delen al winst, dat voel ik echt wel zo. Ik ga nog verder met het buigen van mijn belemmering, zodat ik me hoe dan ook, iets beter in mijn vel voel zitten.
Mieke Mieke
Heel hartelijk dank voor al je hulp tot nu toe. Ik heb het inderdaad allemaal mooi kunnen opschrijven en begrijpelijk kunnen maken voor mezelf en hopelijk ook voor degenen die ik dit als document ga laten lezen. Zoals ik alles heb opgeschreven voelt goed en eigenlijk staan die dingen ook al in mijn mail. Dus, nogmaals heel hartelijk dank, ik zal je aanbevelen bij anderen, want dit is een prima methode om tot inzicht te komen!
Anouk Anouk
Door een workshop te volgen op een beurs kwam ik in contact met Erna. Vervolgens heb ik een schrijf-coaching traject bij haar gevolgd. Dit wordt Mindful Analysis genoemd. Hierbij heeft ze me vrijgelaten in de onderwerpen. Vervolgens door middel van vragen mij tot inzichten gebracht die uiteindelijk omgezet werden in acties. En dit allemaal binnen een week én in mijn tempo, op de door mij gekozen tijdstippen én in alle rust vanachter mijn bureau thuis. Daarom stuur ik nu dit bericht. Om anderen te laten weten dat deze manier van coaching erg fijn werkt. Dat het voelt alsof Erna een week lang met je mee loopt in je hoofd en dat je er heel concrete vervolgstappen mee kan maken. Ik beveel Erna van harte aan!
Anoniem -man- Anoniem -man-
Dankjewel voor alles! Ik voel me nu weer een stuk beter en alles is gewoon wat duidelijker. Ook waar het misgaat en wat ik eraan kan doen.
Anoniem Anoniem
Ik heb hier veel aan gehad, het was sowieso een overwinning op mezelf om me zo kwetsbaar op te stellen. Ik ga je zeker en vast aanbevelen. Ik vond het iig een fijne manier om zaken aan de pakken en minder confronterend dan wanneer je face- to-face met iemand over dit soort zaken moet praten.