Aanbod bedrijven

Hebben ùw medewerker(s) te maken met Werkdruk, Werkstress of ervaren zij disbalans in privé – werk management?

Gun hun dan een schrijftraject online. Zij krijgen binnen een week overzicht, zelfinzicht en meer rust. Men komt snel tot de kern van de zaak. Daarna kunnen zij weer verantwoorde keuzes maken over hoe hun stress te verminderen en wat te doen.

Onderzoek toont aan dat schrijven goed is voor de geestelijke gezondheid en reflectie. Binnen een paar dagen merkt men al een verandering op. Men voelt zich rustiger en het denken wordt helder. Daarmee is men in staat veranderingen aan te brengen daar waar die nodig zijn.

E-mail leent zich bij uitstek voor een krachtige en intensieve uitwisseling om een schrijfproces in gang te zetten. Dagelijks schrijven op een plek waar men niet snel is afgeleid is belangrijk. Zorgt voor verstilling en houdt concentratie vast: schrijven met aandacht…

Inmiddels hebben vele mensen een traject doorlopen. De meesten zijn tevreden over wat het ze gebracht heeft.  Wij coachen hoofdzakelijk mensen die last hebben van stress en/of angst en/of (lichte) depressie zowel op de werkvloer als buiten het werk om.

Bijna 95% van onze cliënten soortgelijke schrijftherapeuten/coaches is tevreden na het doen van een schrijftraject.  Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat het de meeste mensen helpt.

Hoe zit het met de privacy van mijn medewerker?

Het is in ons belang om de privacy volledig te beschermen. Het staat men bovendien vrij om te mailen via een zelf aangemaakt (tijdelijk) e-mailadres, bijvoorbeeld via hotmail.com of gmail.com. Men kan e-mails afsluiten met een tijdelijke naam naar keuze, indien men zich daar prettiger bij voelt. Alle personen die worden genoemd in de e-mails kan men een gefingeerde naam geven of alleen met voorletter benoemen.  Het maakt niet uit; het gaat enkel om de inhoud van de teksten en we hoeven de medewerker niet persoonlijk te kennen. Integendeel. Door de anonimiteit kan men volledig eerlijk zijn en dat voelt fijn.

Alle e-mails worden na een schrijftraject vernietigd in een digitale shredder.

Zodra een startdatum overeen is gekomen ontvangt uw bedrijf een factuur per mail. De betaling moet vooraf gedaan worden. Als uw medewerker per e-mail bevestigt dat uw bedrijf of hijzelf betaald heeft, kan men dezelfde dag nog beginnen.