Aanbod Particulieren

Lijkt het of alles tegen zit en kom je er gewoon even niet meer uit? Wordt de stress van je te drukke leven te hoog? Heb je groot verlies geleden? Relatie, werk, geliefde, gezondheid? Mis je iets in je leven? Zit je vast in een situatie?  Of in een emotie? Ervaar je onderliggende nervositeit? Zit je niet lekker in je vel? Draag je een last mee op je schouders? Heb je het moeilijk met het verleden of is er onzekerheid over de toekomst? Of wil je gewoon je verhaal eens kwijt?… Een Mindful Analysis-traject kan iets voor jou betekenen en waardevol zijn.

Beschik je over email en een computer dan kun je op elk gewenst moment starten.

Wist je dat schrijven over wat je dwars zit, enorm verhelderend kan werken? Een Mindful Analysis-traject is een coaching traject waarin je met een Mindful Analyst een week lang, via email, gaat inzoomen op wat jou zo bezighoudt, en waar je aan wilt werken. In die week coaching zal je ruimte krijgen in je hoofd en zelfs oplossingen vinden voor datgene dat je al zo’n tijd spanning, ongemak of verdriet geeft. Een Mindful Analysis-traject werkt ordenend en analyserend. Het zal je kalmeren en waardevol voor je zijn.

Het traject begint met een email waarin je beschrijft wat er op dit moment zo bij je leeft en waar je graag aan wilt werken. Je krijgt antwoord van jouw persoonlijke, professionele Mindful Analyst, die er de volle week speciaal voor jou is. De Mindful Analyst leest je teksten, en stelt vragen terug, waardoor je dieper gaat nadenken en op zoek gaat naar antwoorden en oplossingen die je verder kunnen helpen. Je mailt 1 a 2 keer per dag, op momenten die voor jou goed uitkomen. Je schrijft in je eigen tempo, je eigen veilige omgeving en zonder enige afleiding. Je zult zien dat als je eenmaal start, er van alles bij je naar boven komt, en het schrijven haast als vanzelf gaat.

 

Je hoeft geen schrijver te zijn, of grammaticaal perfecte zinnen te kunnen schrijven. Helemaal niet zelfs! Mindful Analysis is voor iedereen. Het gaat om jouw verhaal, en dat kun je helemaal op jouw eigen manier en in de sfeer van de anonimiteit delen. De Mindful Analyst zal steeds  zonder waardeoordeel lezen en je terug berichten, waarop je vanzelf in de flow van het schrijven raakt.

Omdat je dagelijks contact hebt, stagneert het proces niet en kun je in een relatief korte tijd, hele grote stappen maken en zal je sneller tot de kern komen, dan bijvoorbeeld elke week een uurtje coaching of therapie.

Ennnn, je kunt bijna altijd direct starten!