Tarieven

Speciaal Covid-19 aanbod

Juist nu past de online Mindful Analysis Methodiek goed in een samenleving waarbij ‘verbinding door afstand’ ineens hoog op het lijstje staat. 

In plaats van € 425,00 betaalt uw organisatie voor het hele jaar 2020/2021 nu slechts € 325,00 per traject.

En, om u te overtuigen van de resultaten is het eerste medewerker-traject voor uw organisatie gratis.

Kijk onder Mindful Analysis om te zien hoe een traject verloopt en neem vervolgens contact met mij op via info@d-isbalans.nl om een traject te plannen. In de meeste gevallen kan men direct beginnen.

Voor particuliere klant zijn er met regelmaat acties.

Kijk of onze Facebook-pagina voor het actuele aanbod

Individueel MA traject

Exclusieve aandacht voor die medewerker of ondernemer die het nodig heeft, gedurende 5-7 werkdagen achtereen. Dat levert helderheid, inzichten en nieuwe beslissingen, waardoor men weer verder kan.

  • Een MA-traject kost € 425,- exclusief btw

Mindful Analysis is niet vrijblijvend, en levert juist daardoor veel op. Commitment van beide partijen is cruciaal. De Mindful Analyst is een hoogopgeleide professional wiens expertise en aandacht dagelijks beschikbaar zijn.

Verlenging is uiteraard altijd mogelijk, maar  ervaring met de methode leert dat een week over het algemeen voldoende is.

Zakelijk MA traject

Een jaarabonnement vanaf 3 MA-trajecten*

Exclusieve aandacht voor die medewerkers die het nodig hebben, gedurende 5-7 werkdagen achtereen. In een abonnementsjaar kunnen maximaal 3/4/5 medewerkers* gebruikmaken van een MA-traject.

Ook ontvangt u twee maal per jaar een nieuwsbrief met aandacht voor vitaliteit en de door de werkgever beschikbaar gestelde MA-trajecten.

Een abonnement voor :

  • 3 trajecten kost € 1.230,- excl. btw
  • 4 trajecten kost € 1.600,- excl. btw 
  • 5 trajecten kost € 1.975,- excl. btw 

Mindful Analysis is niet vrijblijvend, en levert juist daardoor veel op. Commitment van beide partijen is cruciaal. De Mindful Analyst is een hoogopgeleide professional wiens expertise en aandacht dagelijks beschikbaar zijn.

Wilt u niet direct een abonnement afsluiten dan kunt u natuurlijk ook bij een van uw medewerkers een los traject inzetten om het resultaat te zien. Besluit u daarna tot een abonnement in het zelfde kalenderjaar dan nemen we dit eerste traject alsnog op in het abonnement. Jaarlijks wordt het abonnement stilzwijgend verlengd. Beeïndigen kan aan het eind van het lopende jaar met twee maanden opzegtermijn.

*Uitbreiding is uiteraard altijd mogelijk. Indien in een jaar meerdere medewerkers een MA-traject willen volgen kunnen voor dat ene  jaar aanvullende afspraken worden gemaakt.

 

 

HR projecten – maatwerk

HR DIENSTEN

Als HR professional kan ik vanuit mijn jarenlange ervaring tijdelijke of online ondersteuning bieden. Dit kunnen allerlei projecten zijn waar intern geen medewerker voor vrij gemaakt kan worden of omdat de expertise ontbreekt. Kies een online dienst als bijvoorbeeld ivm de bedrijfsgrootte een vaste medewerker niet verantwoord is of omdat de privacy van de werknemer voorop staat. Wij nemen graag contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Afhankelijk van uw keuze en bedrijfsgrootte ontvangt u een maatwerk offerte of kunt u kiezen voor facturering op basis van ons uurtarief a € 67,- excl BTW. 

reiskosten a 43ct per kilometer

Jaarlijks wordt een evt. abonnement stilzwijgend verlengd. Beëindigen kan aan het eind van het lopende jaar met twee maanden opzegtermijn.

Wij nemen graag contact op om de mogelijkheden te bespreken.