Vrouw achter…

 

 

De vrouw achter d’isBalans

Als dochter van én met een partner als ondernemer is het niet verwonderlijk dat ik uiteindelijk koos voor zelfstandigheid. Na een lange carriere voornamelijk in Human Recources bij diverse werkgevers waaronder een landelijke dagbladen- en tijdschriften uitgever, een internationale vakantieparken-organisatie en een automotive group met detail- en groothandel in Z-W Nederland besloot ik eind 2016 mijn eigen weg te gaan.

In mijn vak kwam ik regelmatig in contact met medewerkers die worstelden om balans te houden tussen werk en prive of tussen gezondheid en carierre. Niet zelden kwam het besef dat het een het ander niet hoeft uit te sluiten te laat. Ik merkte dat het mij gelukkig maakte als ik een collega kon helpen zaken op een rijtje te krijgen en de juiste keuzes te maken.

Dankzij mijn werkgevers kreeg ik ook de ruimte om, zonder dat de uitkomst vooraf bekend was, vrijuit met deze collega’s te spreken. In de meeste gevallen kon de medewerker verder. Met een betere balans, eventueel in een andere functie of met andere taken. Een enkele keer liep het anders. Toch waren alle partijen eigenlijk altijd tevreden met de uitkomst.

De voldoening die ik hier uit haalde zorgde ervoor dat ik besloot mijzelf te specialiseren in het coachvak en dan met name gericht op stress en werkdruk Dit, tezamen met mijn ervaring als HR- en Quality Manager maakt mij tot een professionele gespreksparner voor ondernemingen die willen investeren in de vitaliteit van hun personeel.