d'isBalans
what's your story
 

Werk weer leuk

Sta jij op een kruispunt in je loopbaan en weet je niet precies hoe je verder wilt? Wil je dit in alle rust en in relatief korte tijd bij jezelf onderzoeken?


Ben je op zoek naar verandering op het gebied van je loopbaan? Misschien wil je (of moet je gedwongen) een andere weg in slaan of andere keuzes gaan maken in je werk. Misschien heb je vooral veel zorgtaken op je genomen de afgelopen jaren en wil je weer actief gaan deelnemen aan het arbeidsproces. Of je bent uitgevallen door een burn-out en wilt weer aan de slag zonder in je oude valkuilen te stappen.


Om het werk te doen dat bij je past is het belangrijk om eerst te onderzoeken wat je precies wilt. Naarmate je ouder wordt maak je veel bewuster keuzes. Ook zijn je prioriteiten misschien anders komen te liggen waardoor het kan gaan wringen met eerder gemaakte keuzes.


Misschien ben je aan het begin van je loopbaan ergens ‘ingerold’ en is dat geen bewuste keuze geweest, het liep gewoon zo. Het is daarom enorm belangrijk om eerst te onderzoeken wat je eigenlijk wilt, voordat je jezelf beperkt in datgene wat je op dit moment kunt.
Na een Mindful Analysis (loopbaan)traject weet je veel beter wat bij je past, wat je wilt en welke precieze vervolgstappen je wilt gaan ondernemen. 


Voel je welkom!

Wat is Mindful Analysis?


Wist je trouwens dat vertellen en schrijven onze identiteit sturen en bijdragen aan een gezonde geest? En dat niet alleen: ook lichamelijke gezondheid is te beïnvloeden met schrijven. Je kunt letterlijk zorgen van je afschrijven en ze in een ander perspectief plaatsen, zodat je er niet in blijft hangen, het een plekje kunt geven en weer door kan.


Het is dus gezond om een helder verhaal over jezelf te vormen en te leven volgens de waarden en normen die voor jou belangrijk zijn. Het is laagdrempelig en rustgevend om al schrijvend op zoek te gaan naar de bron van eventuele stress en gepieker. Als je daar gericht aandacht aan besteed, kun je je gevoelens concrete woorden geven en je leven fijner en lichter maken.Je hoeft geen schrijver te zijn, of grammaticaal perfecte zinnen te kunnen schrijven. Helemaal niet zelfs!
Mindful Analysis is voor iedereen.
Wel belangrijk is het dat je schrijft vanuit je hart en eerlijk bent naar jezelf.
Het gaat om jouw verhaal, en dat kun je helemaal op jouw eigen manier en in de sfeer van de anonimiteit delen.
De Mindful Analyst zal steeds  zonder waardeoordeel lezen en je terug berichten, waarop je vanzelf in de flow van het schrijven raakt.
Omdat je dagelijks contact hebt, stagneert het proces niet en kun je in een relatief korte tijd, hele grote stappen maken en zal je sneller tot de kern komen, dan bijvoorbeeld elke week een uurtje coaching of therapie.

 Voordelen van schrijven


• Schrijven ordent en verheldert en zet aan tot zelfreflectie
• Snel resultaat – een Mindful Analysis Traject duurt 5-7 opeenvolgende dagen waarbij je 1 of 2 maal per dag schrijft.
• Lage drempel, geen wachttijden
• Zeer goed preventief inzetbaar
• Geen verzuim op het werk, nagenoeg anoniem
• Schrijven wanneer het uitkomt in alle rust
• Geen reistijd, je schrijft vanuit de plek die jou past (om je teksten te verzenden heb je natuurlijk wel internet nodig)
• Geen face-2-face contact waardoor geen verstoring door aanwezigheid coach
• Geen diagnose of protocol alleen maatwerk
• Schrijven ordent en verheldert en zet aan tot zelfreflectie
• Een kort, intensief en overzichtelijk traject; effectief en efficiënt• goedkoper en minder tijdrovend dan een langdurig face-2-face traject